Kattelegetøj

Kategorier:

Woodland Critters - med økologisk catnip

49,50 kr.

Tennisbold til kat

25,00 kr.

Skælvende frø 7 cm

13,00 kr.

Play-N-Squeak mus til katte

35,00 kr.

Pirat mus

24,00 kr.

Nina Ottosson CatPyramide

69,00 kr.

KONG Pinwheel Cat Braidz

49,00 kr.

KONG kat Tennis bold med klokke

35,00 kr.

Kong Cat Mega Feather Ball

59,00 kr.

Kattelegetøj, små mus med rasle

19,00 kr.

Kattelegetøj, mus og bold

19,00 kr.

Kattelegetøj Play-N-Squeak

35,00 kr.

Kattelegetøj mus der ryster

14,00 kr.

Kattelegetøj KONG cat scratcher

79,00 kr.

Kattelegetøj farvet mini mus

19,00 kr.

Jordbær fyldt med catnip

34,00 kr.

Imiteret pels bold til katten og hunden

49,00 kr.

Frolicat SWAY

213,00 kr.

Fat Cat show måge, kattelegetøj

59,00 kr.

Fat Cat Fiskestang til kat

109,00 kr.

Cosmic Cat Wet Willy 100% organic

59,00 kr.

Cosmic Cat Outta sight 100% organic

59,00 kr.

Cosmic Cat Groovey Gecko 100% organic

59,00 kr.

CATRINE Catmosphere dispenserbold

99,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 705 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 641 personer har givet toprating. Gilpa.dk har 3483 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 114 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 37 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 1500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, og dette er takket være hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Det er på Dogshop.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Dogshop.dk på deres medlemsliste, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 35 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

Internetbutikken MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 275 kundeanmeldelser, hvoraf hele 240 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 5205 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MyPets.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg MyPets.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Produktlisterne fremviser produkter til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde gode produkter du kan købe til lave priser og helst med fri fragt.

Produkterne der vises på den her side er genereret af vores shopping-robot. Den har kigget et utal af produkter igennem for at kunne præsentere dem der læner sig mest op ad søgeordet kattelegetøj, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgning bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den desuden medtaget søgeudtryk, som andre mennesker med stor sandsynlighed skriver i forbindelse med det, fx kattelegetøj bilka og kattelegetøj fjeder. Det kan den bruge som ekstra inspiration til, at vise de mest relevante produkter.

Data viser også at folk leder efter eksempelvis kattelegetøj mus eller kattelegetøj diy, og kattelegetøj maxi zoo. Denne data har robot-søgeren ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. I øvrigt viser vores data, at søgefraserne kattelegetøj med katteurt og kattelegetøj sommerfugl er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgefraserne kattelegetøj lav selv og kattelegetøj føtex. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at bare et enkelt af dem kunne bruges.