Kattelemme

Kategorier:

Tunnel forlænger til Sureflap kattelem

99,95 kr.

Sureflap elektronisk kattelem med chip scanner, XL

1.249,00 kr.

Sureflap elektronisk kattelem med chip scanner

729,00 kr.

Sureflap Chip til halsbånd

99,00 kr.

Stor kæledyrsdør til store katte og små hunde

299,00 kr.

Staywell 4-vejs kattedør(300EF)

299,00 kr.

Magnetisk 4-vejs kattedør med tunnel

249,00 kr.

Magnet til kattelem FreeCat de Luxe

20,00 kr.

Kattelem 4-vejs

359,00 kr.

Gitter til store hunde - med indbygget kattelem

1.249,00 kr.

Freecat kattelem - 4-vejs Kattedør

179,00 kr.

Freecat de Luxe 4-vejs Kattedør, Hvid

99,95 kr.

Freecat de Luxe 4-vejs Kattedør, Grå

149,00 kr.

Freecat de Luxe 4-vejs Kattedør, Brun

139,95 kr.

Freecat de Luxe 4-vejs Kattedør med tunnel, Hvid

169,00 kr.

Freecat de Luxe 4-vejs Kattedør med tunnel, Grå

169,00 kr.

Freecat de Luxe 4-vejs Kattedør med tunnel

0,00 kr.

Freecat de Luxe 4-vejs Kattedør

99,95 kr.

Freecat Classic Kattelem - 2-vejs

89,95 kr.

Freecat Classic Kattedør, Hvid

89,95 kr.

Freecat Classic Kattedør, Grå

119,00 kr.

Freecat Classic Kattedør, Brun

119,00 kr.

Ekstra Tunnel til 1438643, Brun

49,00 kr.

Ekstra forlænger tunnel til Freecat varenr 143869

25,00 kr.

Dog Barrier hundegitter med kattelem indbygget

1.299,95 kr.

4-vejs kattelem med magnet

299,00 kr.

Ferplast Swing hundelem

479,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 705 kunder, hvoraf imponerende 641 personer har givet dem den højeste karakter. Gilpa.dk har 3483 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 114 mennesker, og her ligger den samlede score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 37 kr. for. Og overstiger dit køb 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1537 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1304 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Dogshop.dk i skrivende stund 752 fans på deres side. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Dogshop.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dogshop.dk efter kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 35 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er i dag flere end 4500 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 275 anmeldelser, og dette er takket være hele 240 5-stjernede anmeldelser. MyPets.dk har 5205 fans på deres Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

MyPets.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de største online webshops. Vores guides fremviser produkter til babyer og børn, men også til mænd og kvinder. Hvad end du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.