Kattemad

Kategorier:

15 kg Gilpa Umami kattemad

448,00 kr.

1stChoice Adult Sterilized, kattemad

229,00 kr.

1stChoice Adult Sterilized, kattemad, 10 kg

599,00 kr.

1stChoice Adult Sterilized, kattemad, 2,4 kg

229,00 kr.

1stChoice Adult Sterilized, kattemad, 5 kg

329,00 kr.

7,5 kg Sportsmans Pride Professional Cat Food - kattemad

346,00 kr.

Essential The Jaguar kattemad, 3 kg

209,00 kr.

Essential The Jaguar kattemad, 4 x 3 kg

729,00 kr.

Essential The Jaguar kattemad, smagsprøve

15,00 kr.

GourMix Menu No. 1 - kattemad med and

129,00 kr.

GourMix Menu No. 1 - kattemad med and, 1.25 kg

129,00 kr.

GourMix Menu No. 1 - kattemad med and, 5 kg

498,00 kr.

GourMix Menu No. 2 - kattemad med fisk

129,00 kr.

GourMix Menu No. 2 - kattemad med fisk, 1.25 kg

129,00 kr.

GourMix Menu No. 2 - kattemad med fisk, 5 kg

498,00 kr.

Katte madskål, med katte hoved

99,00 kr.

Kattemiljø Amado Cat Tower, 100 cm

1.039,00 kr.

Lucky cat melamin madskåle sæt til katte

115,00 kr.

Madskål i stål til hund/kat

49,00 kr.

Melamin madskåle sæt til katte

129,50 kr.

Meow madskål til kat i friske farver

85,00 kr.

Vom kattemad med kylling og laks, 250g

19,00 kr.

Vom kattemad med kylling, 250g

19,00 kr.

Wolfsblut Wildcat Bhadra, Kattemad med hest, 3 kg

229,00 kr.

Wolfsblut Wildcat Cheetah, Kattemad med lam, 3 kg

229,00 kr.

ZiwiPeak kattedåsemad, Beef

24,00 kr.

ZiwiPeak kattedåsemad, Hjort

35,00 kr.

ZiwiPeak kattedåsemad, Lam

24,00 kr.

ZiwiPeak kattedåsemad, Makrel og Lam

24,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 705 anmeldelser, hvoraf hele 641 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Gilpa.dk 3483 fans. 114 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Gilpa.dk er en del af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Gilpa.dk, og det koster 37 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 1500 varer hos dem.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 752 mennesker som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. Samlet set er der 27 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dogshop.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Dogshop.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 35 kr. for. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 275 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 240 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 5205 personer som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

MyPets.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores artikler indeholder tilbud til juniorer, samt til kvinder og mænd. Hvad end du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste produkter der kan købes på tilbud og helst med gratis levering.

Varerne der vises i den her kategori er fundet frem af vores interne produktrobot. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem for at finde frem til dem der mest muligt relaterer sig til kattemad, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Udover din søgetekst har den også indregnet søgefraser, som den kan se at andre mennesker typisk bruger i sammenhæng med det, fx kattemad test og kattemad steriliseret kat. Den kan den benytte som information til, at liste de tættest beslægtede produkter.

Vi ser også at mennesker eksempelvis søger efter kattemad vådfoder eller kattemad royal canin, eller kattemad tyskland. Den her data har søgerobotten også benyttet til, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. For øvrigt viser vores data, at søgeordene kattemad tørfoder og kattemad aldi er meget populære, og derfor er de også blevet taget med af robot-søgeren nøjagtig som søgeordene kattemad tilbud og kattemad netto. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de listede varer, og at nogle af dem vækkede din interesse.