Kattetunnel

Kategorier:

Kattetunnel model Chruch

439,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 705 anmeldelser, hvoraf hele 641 personer har givet topkarakter. På Facebook har Gilpa.dk 3483 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 114 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Gilpa.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 37 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på 9,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 1304 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har Dogshop.dk 752 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 27 mennesker, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt Dogshop.dk, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Dogshop.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 35 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 4500 varer hos dem.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 275 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 240 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5205 personer som er fans af deres side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg MyPets.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online butikker. Artiklerne indeholder tilbud til piger og drenge, og samtidig også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde de gode varer du kan købe på tilbud og helst med fri fragt i Danmark.