Katteurt

Kategorier:

Storblomstret Katteurt - Nepeta faassenii Dawn to Dusk

62,44 kr.

Storblomstret Katteurt - Nepeta faassenii Dawn to Dusk

37,44 kr.

Katteurt Kit Cat - Nepeta faassinii Kit Cat

49,94 kr.

Katteurt Kit Cat - Nepeta faassinii Kit Cat

74,94 kr.

Katteurt Kit Cat - Nepeta faassinii Kit Cat

37,44 kr.

Katteurt - NEPETA sibirica

81,19 kr.

Katteurt - NEPETA sibirica

49,94 kr.

Katteurt - Blåkant Blue Wonder - Nepeta faassenii Blue...

42,95 kr.

Aks-Katteurt - Nepeta nervosa

32,44 kr.

Aks-Katteurt - Nepeta nervosa

54,95 kr.

Katteurt

44,95 kr.

Katteurt

22,50 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6440 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 4860 personer har givet toprating. På Facebook har Plantetorvet.dk 17187 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Plantetorvet.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Plantetorvet.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Netbutikken Blomsterverden.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 2413 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 2189 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 2866 mennesker som er fans af Blomsterverden.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 21 mennesker, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Det er på Blomsterverden.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Blomsterverden.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Blomsterverden.dk tilbyder levering på kun 2-5 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste produkter fra de største online forhandlere. Vores guides præsenterer produkter til juniorer, og samtidig også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer du kan købe på udsalg og helst med gratis fragt i Danmark.

Varerne der præsenteres på den her oversigt er søgt frem af vores robot. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem for at finde dem der relaterer sig bedst til katteurt, og som den derfor beregner matcher dit behov bedst. Udover din søgetekst har den derudover inddraget søgeudtryk, som den estimerer at andre mennesker ofte benytter i relation til det, fx katteurt køb og katteurt frø. Det har den brugt som ekstra inspiration til, at præsentere de mest aktuelle varer.

Det er også tydeligt at folk søger efter eksempelvis katteurt petworld eller katteurt plante køb, og katteurt katte. Denne data har robot-søgeren også benyttet til, at finde vej igennem de flere millioner af tilbud. For øvrigt viser vores data, at søgeordene katteurt te og katteurt walkers low ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeordene katteurt plantorama og katteurt legetøj. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de listede produkter, og at ét eller flere af dem kunne bruges.