Kelly Kettles

Kategorier:

Kelly Kettle - Ultimate Kit (Small)

949,00 kr.

Kelly Kettle - Ultimate Kit (Large)

999,00 kr.

Kelly Kettle - Ultimate Kit

949,00 kr.

Kelly Kettle - Trekker Kedel 0,6l (Aluminimum)

399,00 kr.

Kelly Kettle - Trekker Kedel 0,6l

399,00 kr.

Kelly Kettle - Scout Kedel 1,2l (Rustfri stål)

479,00 kr.

Kelly Kettle - Scout Kedel 1,2l (Aluminium)

449,00 kr.

Kelly Kettle - Scout Kedel 1,2l

449,00 kr.

Kelly Kettle - Pot support

49,00 kr.

Kelly Kettle - Large Fløjteprop

49,00 kr.

Kelly Kettle - Kopper i rustfrit stål (2 pak)

149,00 kr.

Kelly Kettle - Hobo stove (Small)

79,00 kr.

Kelly Kettle - Hobo stove (Large)

89,00 kr.

Kelly Kettle - Hobo stove

79,00 kr.

Kelly Kettle - Cook sæt

99,00 kr.

Kelly Kettle - Camping tallerken (2-pak)

149,00 kr.

Kelly Kettle - Base Camp Kedel 1.6l (Rustfri stål)

499,00 kr.

Kelly Kettle - Base Camp Kedel 1.6l (Aluminimum)

479,00 kr.

Kelly Kettle - Base Camp Kedel 1.6l

479,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 10000 produkter.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2053 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 1716 5-stjernede anmeldelser. Friluftsland.dk har i skrivende stund 59555 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Du modtager din ordre fra Friluftsland.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 55 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Friluftsland.dk nu

Internetbutikken GrejFreak.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 15000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har GrejFreak.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 6290 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 5657 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 45588 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 475 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,4 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover tilbyder GrejFreak.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

Du modtager dine varer fra GrejFreak.dk når der er gået 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 287 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 189 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 7052 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på 55Nord.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

55Nord.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 6000 varer hos dem.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 109 kunder, og dette er takket være hele 89 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 2529 personer som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. Ud af disse er der 46 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover giver OutdoorPro.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 2-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 30 kr. Og overstiger dit køb 749 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Artiklerne præsenterer produkter til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt.

Varerne der vises i den her oversigt er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har kigget en stor mængde varer igennem for at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet kelly kettles, og som den derfor vurderer matcher dit behov bedst. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den samtidig medtaget søgeord, som den ser at andre mennesker typisk bruger i relation til det, fx kelly kettles for sale eller kelly kettles stainless steel. Det har den benyttet som ekstra inspiration til, at kunne vise de mest relaterede varer.

Det kan også ses at andre er på udkig efter kelly kettles canada eller kelly kettles ireland, eller kelly kettles australia. Den her viden har søgerobotten også benyttet til, at finde vej igennem de ekstremt mange tilbud. For øvrigt viser vores data, at søgefraserne kelly kettles reviews og kelly kettles instructions er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet taget med af robot-søgeren nøjagtig som søgeordene kelly kettles dublin og are kelly kettles any good. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de viste varer, og at ét eller flere af dem vækkede din interesse.