Kenzo Parfumer

Kategorier:

Kenzo L'eau Pour Femme EDT 30 ml

320,00 kr.

Kenzo L'eau Pour Femme EDT 100 ml

625,00 kr.

Kenzo Homme EDP 50 ml

505,00 kr.

Kenzo Flower Perfumed Deodorant Natural Spray 125 ml

260,00 kr.

Kenzo Flower For Her EDP 50 ml

660,00 kr.

Kenzo Flower For Her EDP 30 ml

470,00 kr.

Kenzo Amour EDP 50 ml

660,00 kr.

Kenzo Amour EDP 30 ml

460,00 kr.

Kenzo Leau Par Homme EDT (30 ml)

310,00 kr.

Kenzo Homme Eau de Parfum 50ml

495,00 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

Webshoppen NiceHair.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 14000 varer hos dem.

NiceHair.dk har en score på 9,4 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 37612 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 31933 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 225196 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 4607 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Det er på NiceHair.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

NiceHair.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg NiceHair.dk nu

Lookfoxy.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 300 varer.

Lookfoxy.dks Trustpilot-score ligger på 6,9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 43 kunder, og dette er takket være hele 14 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Lookfoxy.dk 608 fans. Ud af disse er der 10 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 3,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover giver Lookfoxy.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Lookfoxy.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Internetbutikken Made4men.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Made4men.dk har en score på 9,4 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 6942 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 5800 personer har givet toprating. Made4men.dk har 6276 fans på deres Facebook-side. 75 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos Made4men.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg Made4men.dk nu

Vi samler de billigste og bedste produkter fra de bedste online webshops. Artiklerne fremviser varer til babyer og børn, men også til herrer og damer. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer du kan købe til lave priser og helst med gratis levering i Danmark.