Kerastase Resistance

Kategorier:

Kerastase Resistance Soin Premier Therapiste 200 ml

192,50 kr.

Kerastase Resistance Serum Therapiste Double Soin 30 ml

199,50 kr.

Kerastase Resistance Serum Extentioniste 50 ml

262,50 kr.

Kerastase Resistance Masque Therapiste 200 ml

276,00 kr.

Kerastase Resistance Masque Force Architecte 200 ml

220,50 kr.

Kerastase Resistance Gift Set (Limited Edition)

528,50 kr.

Kerastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo 500 ml

169,00 kr.

Kerastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo 250 ml

136,50 kr.

Kerastase Resistance Bain Extentioniste Shampoo 500 ml

169,00 kr.

Kerastase Resistance Bain Extentioniste Shampoo 250 ml

157,50 kr.

Kerastase Pakke til Fint Hår

514,50 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

Webshoppen NiceHair.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 14000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 37612 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 31933 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har NiceHair.dk 225196 fans. 4607 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra NiceHair.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Besøg NiceHair.dk nu

Netbutikken Lookfoxy.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 300 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 6,9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 43 kundeanmeldelser, hvoraf hele 14 personer har givet topkarakter. Lookfoxy.dk har 608 fans på deres Facebook-side. 10 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 3,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover giver Lookfoxy.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Lookfoxy.dk, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Webshoppen Made4men.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,4 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 6942 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 5800 har givet den højeste karakter. Made4men.dk har i skrivende stund 6276 fans på deres Facebook-side. 75 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,1 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Made4men.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor.

Besøg Made4men.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Vores guides indeholder varer til drenge og piger, og samtidig også til voksne. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og helst med gratis levering.

Produkterne der er fremvist i den her kategori er genereret af vores interne produktrobot. Den har kigget flere millioner af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der læner sig mest op ad søgeordet kerastase resistance, og som den derfor beregner matcher din søgeintention bedst. Udover din søgetekst har den samtidig medtaget søgninger, som andre mennesker med stor sandsynlighed skriver i relation til det, fx kerastase resistance serum og kerastase resistance bain force architecte. Den kan den benytte som ekstra viden til, at liste de mest relaterede varer.

Vores data viser også at andre eksempelvis søger efter kerastase resistance conditioner eller kérastase resistance ciment thermique, og kerastase resistance soin premier therapiste. Denne data har robotten også benyttet til, at navigere igennem de flere millioner af tilbud. Desuden viser data, at søgningerne kérastase resistance fondant extentioniste og kerastase resistance balsam er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren ligesom søgningerne kérastase resistance sérum extentioniste og kerastase resistance serum extensionist. Vi håber inderligt at du ikke blev skuffet over de listede varer, og at nogle af dem kan bruges.