Kettler Axos Maskiner

Kategorier:

Kettler Axos Sprinter 5 Løbebånd

5.929,00 kr.

Kettler Axos Rower Romaskine

3.989,00 kr.

Kettler Axos Elliptical P Forhjuls Crosstrainer

4.906,00 kr.

Kettler Axos Cycle R Ligge Motionscykel

3.939,00 kr.

Kettler Axos Cycle P-LA Motionscykel

2.579,00 kr.

Kettler Axos Cycle P Motionscykel

2.105,00 kr.

Kettler Axos Cycle M Motionscykel

1.754,00 kr.

Kettler Axos Cross P Crosstrainer

3.975,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

På Trustpilot har Apuls.dk en score på 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 303 anmeldelser, hvoraf hele 296 personer har givet topkarakter. Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har accepteret Apuls.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover er der hos Apuls.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Apuls.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 25412 af dem har givet topkarakter. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 2139 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og det koster kun 29 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6901 anmeldelser, hvoraf hele 6032 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 5082 personer som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. Samlet set er der 15 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Du har på BilligSport24.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

BilligSport24.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste produkter fra de mest populære online butikker. Vores produktoversigter præsenterer produkter til babyer og børn, og ligeledes også til damer og herrer. Hvad end du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer der kan købes til lave priser og helst med gratis levering i Danmark.