Kettler Motionscykler

Kategorier:

Kettler Beskyttelsesmåtte til Motionscykler & Crosstrainere 100 x 60cm

349,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Apuls.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 303 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 296 har givet den højeste karakter. Apuls.dks Facebook-side har i øjeblikket 3245 fans. Her er der 81 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Apuls.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 28136 tidligere kunder, hvoraf hele 25412 personer har givet topkarakter. På Facebook har Bodylab.dk i skrivende stund 106486 fans på deres side. I alt 2139 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6901 anmeldelser, hvoraf hele 6032 personer har givet topkarakter. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har accepteret BilligSport24.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Hos BilligSport24.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste varer fra de mest populære online webshops. Vores guides præsenterer produkter til drenge og piger, samt til herrer og damer. Hvad end du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde frem til gode produkter der kan købes til lave priser og helst med gratis fragt i Danmark.