Kettler Romaskiner

Kategorier:

Kettler Stroker Romaskine

3.499,00 kr.

Kettler Kadett Romaskine

3.599,00 kr.

Kettler Favorit Romaskine

3.085,00 kr.

Kettler Coach M Romaskine

4.789,00 kr.

Kettler Coach E Romaskine

6.989,00 kr.

Kettler Beskyttelsesmåtte til Løbebånd & Romaskiner 220 x 110cm

489,00 kr.

Kettler Axos Rower Romaskine

3.989,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 303 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 296 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 81 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Det er på Apuls.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale beløbet over tid. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Hos Apuls.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 28136 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 25412 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. 2139 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har BilligSport24.dk en score på 9,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6901 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 6032 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 5082 personer som er fans af BilligSport24.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 15 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. BilligSport24.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra BilligSport24.dk efter kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Artiklerne præsenterer dig for tilbud til juniorer, og samtidig også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter der kan købes på udsalg og gerne med gratis levering i Danmark.