Klæbefolier

Kategorier:

Valnød Mørk Klæbefolie

49,00 kr.

Valnød Mellem Klæbefolie

49,00 kr.

Valnød Lys Klæbefolie

49,00 kr.

Svensk Fyrretræ Klæbefolie

49,00 kr.

Sten Klæbefolie

49,00 kr.

Sort Træ Klæbefolie

49,00 kr.

Sort Mat Klæbefolie

49,00 kr.

Sort Højglans Klæbefolie

49,00 kr.

Rød Mat Klæbefolie

49,00 kr.

Rød Højglans Klæbefolie

49,00 kr.

Pære Klæbefolie

49,00 kr.

Marmor Sort Klæbefolie

49,00 kr.

Marmor Mørkebrun Klæbefolie

49,00 kr.

Marmor Grå Klæbefolie

49,00 kr.

Mahogni Klæbefolie

49,00 kr.

Lilla Mat Klæbefolie

49,00 kr.

Kork Klæbefolie

49,00 kr.

Kastanie Klæbefolie

49,00 kr.

Hvid Ask Klæbefolie

49,00 kr.

Grøn Mat Klæbefolie

49,00 kr.

Grå Mat Klæbefolie

49,00 kr.

Fyrretræ Klæbefolie

49,00 kr.

Eg Klæbefolie

49,00 kr.

Cherry Klæbefolie

49,00 kr.

Bøg Klæbefolie

49,00 kr.

Brænde Klæbefolie 2

49,00 kr.

Brænde Klæbefolie

49,00 kr.

Blå Højglans Klæbefolie

49,00 kr.

Birk Klæbefolie

49,00 kr.

Bast Klæbefolie

49,00 kr.

Akacie Klæbefolie

49,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1500 varer.

På Trustpilot har Malgodt.dk en score på hele 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 1996 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1895 personer har givet topkarakter. På Facebook har Malgodt.dk i skrivende stund 2607 fans på deres side. 84 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 90 dage.

Du modtager dine varer fra Malgodt.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Malgodt.dk nu

Internetbutikken DecoFarver.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2470 kunder, hvoraf hele 2315 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 3420 mennesker som er fans af DecoFarver.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 57 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover prismatcher DecoFarver.dk produkter ift. andre webshops, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 120 dage.

Hos DecoFarver.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 3500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 39 kunder, hvoraf hele 36 personer har givet topkarakter. BNFarver.dks Facebook-side har i øjeblikket 490 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 52 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. BNFarver.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på BNFarver.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de bedste online butikker. Vores produktoversigter indeholder tilbud til piger og drenge, samt til herrer og damer. Hvad end du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og ofte med gratis fragt.