Klatreplanter

Kategorier:

Flerårig Ærteblomst Rote Perle (Splendens) - Lathyrus...

81,19 kr.

Flerårig Ærteblomst Rote Perle (Splendens) - Lathyrus...

46,19 kr.

Arkitektens Trøst - Fallopia aubertii

74,94 kr.

Arkitektens Trøst - Fallopia aubertii

106,19 kr.

Arkitektens Trøst - Fallopia aubertii

118,69 kr.

Arkitektens Trøst - Fallopia aubertii

212,44 kr.

Arkitektens Trøst - Fallopia aubertii

312,44 kr.

Arkitektens Trøst - Fallopia aubertii

287,44 kr.

Arkitektens Trøst - Fallopia aubertii

87,44 kr.

Rosenslynger "Purble Bells"

59,50 kr.

Blomsterkarse " Roland " mix

11,50 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 15000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6440 anmeldelser, hvoraf 4860 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 17187 mennesker som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Plantetorvet.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos Plantetorvet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2413 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 2189 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Blomsterverden.dk 2866 fans. I alt 21 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Det er på Blomsterverden.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Blomsterverden.dk efter blot 2-5 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og overstiger dit køb 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de største online forhandlere. Produktlisterne præsenterer produkter til babyer og børn, samt til damer og herrer. Hvad end du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter der kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt i Danmark.

Varerne der er vist i den her samling er udvalgt af vores interne produktrobot. Den har ledt et utal af varer igennem for at finde de af dem der relaterer sig bedst til klatreplanter, og som den derfor beregner er mest interessante for dig. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den også medregnet søgeord, som andre ofte bruger i relation til det, fx klatreplanter skygge eller klatreplanter altan. Det har den benyttet som inspiration til, at kunne vise de mest aktuelle varer.

Vores data viser også at andre eksempelvis søger efter klatreplanter til skygge eller klatreplanter til krukker, og klatreplanter stedsegrønne. Den viden har robotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem de flere millioner af varer. Desuden kan det ses i data, at søgeordene klatreplanter til mur og klatreplanter til hegn ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet taget med af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene klatreplanter til haven og klatreplanter sol. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds de fremviste varer, og at minimum ét af dem kan bruges.