Klatreseler

Kategorier:

Petzl - Voltige Klatresele

329,00 kr.

Petzl - Tour Klatresele (Small / Medium)

459,00 kr.

Petzl - Tour Klatresele (Medium / Large)

459,00 kr.

Petzl - Tour Klatresele (Large / XL)

459,00 kr.

Petzl - Tour Klatresele

459,00 kr.

Petzl - Corax Klatresele

499,00 kr.

KONG Italy - Victor Harness (XL)

799,00 kr.

KONG Italy - Victor Harness (Small)

799,00 kr.

KONG Italy - Victor Harness (Medium)

799,00 kr.

KONG Italy - Victor Harness (Large)

799,00 kr.

KONG Italy - Victor Harness

799,00 kr.

Ocùn WeBee Chest Harnes, ONE SIZE

279,00 kr.

Ocun Twist, XS-M

429,00 kr.

Ocun Twist, M-XL

429,00 kr.

Ocun Newton, ONESIZE

379,00 kr.

Ocun Mojo Kids Full Body Harness

429,00 kr.

Black Diamond Womens Zone Harness, S, DARK CASPIAN

719,00 kr.

Black Diamond Womens Zone Harness, M, DARK CASPIAN

719,00 kr.

Black Diamond Womens Technician Harness, S, RHONE

719,00 kr.

Black Diamond Womens Technician Harness, M, RHONE

719,00 kr.

Black Diamond Vario Chest Harness, BLACK

299,00 kr.

Black Diamond Vario Chest Harness

299,00 kr.

Black Diamond Technician Harness, S, DENIM

719,00 kr.

Black Diamond Technician Harness, M, DENIM

719,00 kr.

Black Diamond Technician Harness, L, DENIM

719,00 kr.

Black Diamond Momentum DS Harness, L-XL, SMOKE

549,00 kr.

Black Diamond Mens Zone Harness, S, CURRY

719,00 kr.

Black Diamond Mens Zone Harness, M, CURRY

719,00 kr.

Black Diamond Mens Zone Harness, L, CURRY

719,00 kr.

Black Diamond Couloir Harness, S-M, ULTRA BLUE

549,00 kr.

Black Diamond Couloir Harness, M-L, ULTRA BLUE

549,00 kr.

Black Diamond Couloir Harness, L-XL, ULTRA BLUE

549,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Internetbutikken Friluftsland.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 10000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Friluftsland.dk en score på 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2053 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 1716 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Friluftsland.dk 59555 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Friluftsland.dk, og fragten koster fra 55 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har GrejFreak.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6290 kunder, og dette er takket være hele 5657 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 45588 mennesker som er fans af GrejFreak.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 475 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,4 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt GrejFreak.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra GrejFreak.dk, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

Netbutikken 55Nord.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

55Nord.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 287 anmeldelser, hvoraf hele 189 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 7052 mennesker som er fans af 55Nord.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. 55Nord.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra 55Nord.dk efter blot 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 599 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 6000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 109 tidligere kunder, hvoraf imponerende 89 personer har givet dem den højeste karakter. OutdoorPro.dk har i skrivende stund 2529 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 46 mennesker, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Det er på OutdoorPro.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover får du hos OutdoorPro.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

OutdoorPro.dk kan levere dine varer på 2-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 30 kr. Hvis din ordretotal overstiger 749 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Artiklerne fremviser tilbud til børn, men også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde de bedste produkter du kan købe til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.