Klatrestativer til børn

Kategorier:

Plum stor Metal Dome Klatrestativ med rutsjebane

2.599,00 kr.

Hörby Bruk 3D Klatrestige

579,00 kr.

Regnbue Skyward Klatrebjerg - Step2 Udendørsleg 739790

4.999,00 kr.

Legeplads med bolde - Step2 Udendørsleg 841998

1.299,00 kr.

Legeplads med 2 rutsjebaner - Step2 Udendørsleg 800094

3.299,00 kr.

Klubhus Regnbue Legeplads - Step2 Udendørsleg 802395

6.799,00 kr.

Klatrehule m/rutchebane - Little Tikes 445z

3.149,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har MamaMilla.dk en score på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 126 anmeldelser, hvoraf imponerende 116 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har MamaMilla.dk 14538 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 60 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MamaMilla.dk efter kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 8000 produkter at vælge i mellem hos dem.

NatureBaby.dk har en score på 8,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 859 kunder, hvor det er yderst imponerende at 748 af disse har givet dem topkarakter. NatureBaby.dk har 21728 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 147 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

NatureBaby.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 599 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg NatureBaby.dk nu

Netbutikken Legehjulet.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 3725 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 3302 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 1163 mennesker som er fans af Legehjulet.dks Facebook-side. 50 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Legehjulet.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos Legehjulet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 90 dage.

Du modtager din ordre fra Legehjulet.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster 28 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 995 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores produktoversigter fremviser varer til børn, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde de gode varer som kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.