Knage Knopper

Kategorier:

Applicata - knage i eg - small, eg

138,40 kr.

Applicata - knage i eg - medium, eg

168,80 kr.

Applicata - knage i eg - large, eg

198,40 kr.

Applicata - knage eg - fås i tre størrelser

138,40 kr.

Applicata - knage - Bejdset eg/plain (small)

138,40 kr.

Applicata - knage - Bejdset eg/plain (medium)

168,80 kr.

Applicata - knage - Bejdset eg/plain (large)

198,40 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf hele 583 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 12763 fans. Her er der 31 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,2 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra Designfund.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Designfund.dk nu

Internetbutikken Dubuy.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 18000 produkter.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, og dette er takket være hele 2129 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 15637 mennesker som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover får du hos Dubuy.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og overstiger dit køb 600 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper.

Derudover prismatcher MoebelKompagniet.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 2-12 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Webshoppen Illux.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

Netbutikken har 9,2 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 235 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 194 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 7513 personer som er fans af deres side. 44 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Illux.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Illux.dk efter kun 1-5 hverdage, og betaler blot 59 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Illux.dk nu

Webshoppen Wallstickerland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, og dette er takket være hele 41 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Wallstickerland.dk 39170 fans. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,3 ud af 5.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Vores artikler fremviser tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til voksne. Hvad end du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer som kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt.

Varerne der fremvises i den her kategori er udvalgt automatisk af vores interne søgemaskine. Den har nemlig kigget et utal af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig bedst til knage knopper, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den samtidig medtaget søgefraser, som andre mennesker normalt bruger i forbindelse med det, fx knage knopper jysk eller knage knopper sort. Den kan den benytte som ekstra viden til, at kunne vise de mest relevante produkter.

Vores data viser også at andre leder efter knage knopper i træ eller knage knopper ikea, samt knage knopper silvan. Den viden har søgerobotten også brugt for, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. For øvrigt kan det ses i data, at søgningerne knage knopper bilka og knage knopper xl byg ligeledes er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgefraserne knage knopper brugt og knagerække knopper. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds de præsenterede varer, og at minimum ét af dem kunne bruges.