Københavnerlamper

Kategorier:

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 18 tidligere kunder, hvoraf 15 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Luxlight.dk 1864 fans. I alt har 5 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Luxlight.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos Luxlight.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-4 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Luxlight.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 40 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 9000 varer hos dem.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 1574 anmeldelser, hvoraf hele 1352 personer har givet topkarakter. Lampemesteren.dk har 38692 fans på deres Facebook-side. I alt har 80 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 6000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 840 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 720 har givet den højeste karakter. På Facebook har AndLight.dk 11650 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 24 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 3,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på AndLight.dk betale med kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover er der hos AndLight.dk prisgaranti på alle produkter, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er regnet ud fra 67 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 48 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 369 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Lamper.dk når der er gået 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 45 kr. for. Og når du bestiller for mere end 200 kr. i alt, så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Lamper.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Produktoversigterne fremviser produkter til babyer og børn, samt til voksne. Om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer du kan købe på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.