Køkkenbordsolier

Kategorier:

Faxe Køkkenbordsolie 0,75 Liter Sort

159,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie 0,75 Liter Natur

149,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie 0,75 Liter Hvid

159,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie 0,75 Liter Drivtømmer Grå

159,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie 0,75 Liter

149,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie - Farve - sort

150,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie - Farve - natur

140,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie - Farve - hvid

150,00 kr.

Faxe Køkkenbordsolie - Farve - Drivtømmer

150,00 kr.

FAXE Køkkenbordsolie Sort 0,75 L.

0,00 kr.

FAXE Køkkenbordsolie Hvid 0,75 L.

0,00 kr.

FAXE Køkkenbordsolie Drivtømmer Grå 0,75 L.

0,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Malgodt.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1996 tidligere kunder, hvoraf hele 1895 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Malgodt.dk 2607 fans. Samlet set er der 84 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Malgodt.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 90 dage.

Malgodt.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 50 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

Netbutikken DecoFarver.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2470 tidligere kunder, hvoraf hele 2315 personer har givet topkarakter. På Facebook har DecoFarver.dk 3420 fans på nuværende tidspunkt. I alt 57 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover prismatcher DecoFarver.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 120 dage.

DecoFarver.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg DecoFarver.dk nu

BNFarver.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 3500 produkter at vælge i mellem hos dem.

BNFarver.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 39 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 36 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har BNFarver.dk 490 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 52 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. BNFarver.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager din ordre fra BNFarver.dk efter blot 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 59 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de bedste online webshops. Produktlisterne fremviser tilbud til drenge og piger, og samtidig også til kvinder og mænd. Om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter der kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.