Køkkenredskaber

Kategorier:

Qualy sparrow køkkenredskaber (hvid)

174,50 kr.

Present time vægur køkkenredskaber

299,00 kr.

Present time vægur (køkkenredskaber)

149,00 kr.

Koziol meeting point køkkenredskaber

199,00 kr.

Bloomingville køkkenredskabs stativ (guld)

539,10 kr.

Bloomingville cécile køkkenredskaber

215,10 kr.

Steel Function - "Capri Tweezer" Madpincet - Stor

159,20 kr.

Skagerak - Edge salatbestik - Teak - Messing

294,40 kr.

Skagerak (Trip Trap) - salatbestik - mørk grå

594,40 kr.

Rösle Spaghettiske - 29,5 cm

153,60 kr.

Normann Copenhagen - Dørslag Grå

196,00 kr.

Normann Copenhagen - dørslag - sort

196,00 kr.

Koziol Stirring spoon - Kant grydeske (sort)

52,00 kr.

Koziol Spatula - Kant paletkniv (sort)

78,40 kr.

Gejst - FLEX - Kaffefitlerholder - sort

298,40 kr.

Gejst - FLEX - Kaffefitlerholder - hvid

298,40 kr.

Alessi Rivejern - TODO rivejern til ost

448,00 kr.

Alessi Parmenide rivejern i sort

114,40 kr.

Alessi Parmenide rivejern i hvid

114,40 kr.

Alessi - spoon rest i rustfrit stål

278,40 kr.

Ferm Living Køkkenstang Sort

599,00 kr.

Ferm Living Køkkenstang Messing

599,00 kr.

Broste Copenhagen Holder Nordic Coal

225,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 826 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 12763 fans. 31 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Designfund.dk nu

Dubuy.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 18000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 2677 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 2129 personer har givet dem den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Dubuy.dk 15637 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover giver Dubuy.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 600 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Dubuy.dk nu

MoebelKompagniet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, hvoraf imponerende 206 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 9539 personer som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort.

Derudover prismatcher MoebelKompagniet.dk alle deres varer, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu

Netbutikken Illux.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 235 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 194 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Illux.dk efter kun 1-5 hverdage, og det koster 59 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Illux.dk nu

Wallstickerland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 500 produkter.

På Trustpilot har Wallstickerland.dk en score på 7,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 59 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 41 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 39170 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online.

Besøg Wallstickerland.dk nu

Vi fører dig til de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Produktoversigterne fremviser tilbud til juniorer, men også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så guider vi dig til at finde frem til gode varer der kan købes på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.

Produkterne der er fremvist i den her kategori er udvalgt automatisk af vores produktrobot. Den har nemlig ledt et utal af varer igennem for at kunne fremvise dem der bedst relaterer sig til køkkenredskaber, og som den derfor vurderer er mest relevante for dig. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den derudover medtaget søgeudtryk, som den ser at andre folk typisk bruger i forbindelse med det, fx køkkenredskaber i træ og køkkenredskaber børn. Det har den benyttet som ekstra inspiration til, at kunne vise de mest relaterede varer.

Det er også tydeligt at andre leder efter eksempelvis køkkenredskaber liste eller køkkenredskaber ikea, og køkkenredskaber oliventræ. Den viden har søgerobotten ligeledes benyttet til, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. Derudover kan det ses i data, at søgefraserne køkkenredskaber kødbyen og køkkenredskaber silikone er meget almindelige, og derfor er de også blevet medregnet af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene køkkenredskaber engelsk og køkkenredskaber imerco. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds med de viste varer, og at bare et enkelt af dem kan bruges.