Kølemåtter til Hunde

Kategorier:

Vandbassin til små hunde, 80 x 20 cm

629,95 kr.

Vandbassin til mellemstore hunde, 120 x 30 cm

999,00 kr.

Vandbassin til mellem- og store hunde, 160 x 30 cm

1.239,00 kr.

Kølemåtte til hunde, 90x50 cm, blå

159,00 kr.

Kølemåtte til hunde, 65x50 cm, blå

149,00 kr.

Kølemåtte til hunde, 40x50 cm, blå

119,00 kr.

Kølemåtte til hunde, 40x30 cm, blå

69,95 kr.

Kølemåtte til hunde - kølende køletæppe

69,95 kr.

Kølemåtte Deluxe til hunde, 60 x 100 cm

249,00 kr.

Kølemåtte Deluxe til hunde, 50 x 90 cm

219,00 kr.

Kølemåtte Deluxe til hunde, 40 x 50 cm

129,00 kr.

Kølemåtte Deluxe til hunde, 20 x 35 cm

79,95 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 705 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 641 af disse har givet dem topkarakter. Gilpa.dks Facebook-side har i øjeblikket 3483 fans. Ud af disse er der 114 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Normalvis bliver ordrer på Gilpa.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 37 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1537 kunder, og dette er takket være hele 1304 5-stjernede anmeldelser. Dogshop.dk har i skrivende stund 752 fans på deres Facebook-side. Her er der 27 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Dogshop.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 35 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 240 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 5205 mennesker som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi informerer om de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores artikler fremviser produkter til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde gode produkter der kan købes på udsalg og helst med fri fragt.