Køletæpper til Hunde

Kategorier:

Vandbassin til små hunde, 80 x 20 cm

629,95 kr.

Vandbassin til mellemstore hunde, 120 x 30 cm

999,00 kr.

Vandbassin til mellem- og store hunde, 160 x 30 cm

1.239,00 kr.

Kølemåtte til hunde, 90x50 cm, blå

159,00 kr.

Kølemåtte til hunde, 65x50 cm, blå

149,00 kr.

Kølemåtte til hunde, 40x50 cm, blå

119,00 kr.

Kølemåtte til hunde, 40x30 cm, blå

69,95 kr.

Kølemåtte til hunde - kølende køletæppe

69,95 kr.

Kølemåtte Deluxe til hunde, 60 x 100 cm

249,00 kr.

Kølemåtte Deluxe til hunde, 50 x 90 cm

219,00 kr.

Kølemåtte Deluxe til hunde, 40 x 50 cm

129,00 kr.

Kølemåtte Deluxe til hunde, 20 x 35 cm

79,95 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 705 kunder, hvoraf hele 641 er 5-stjernede (det bedste). Gilpa.dk har 3483 fans på deres Facebook-side. Her er der 114 personer som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 37 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Gilpa.dk nu

Internetbutikken Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på 9,9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 1537 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1304 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 752 mennesker som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. I alt har 27 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Hos Dogshop.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 35 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 4500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,1 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 275 anmeldelser, hvoraf 240 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 5205 mennesker som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Du har på MyPets.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

MyPets.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Artiklerne fremviser tilbud til drenge og piger, og samtidig også til damer og herrer. Om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde de gode varer du kan købe til lave priser og ofte med gratis fragt.