Konges Sløjd sengetøj til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

På Trustpilot har MamaMilla.dk en score på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 126 kunder, og dette er takket være hele 116 5-stjernede anmeldelser. MamaMilla.dk har 14538 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 60 dage.

Du modtager din ordre fra MamaMilla.dk efter blot 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

Netbutikken NatureBaby.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 8000 varer hos dem.

NatureBaby.dks Trustpilot-score ligger på 8,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 859 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 748 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 21728 personer som er fans af NatureBaby.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 147 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på NatureBaby.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt NatureBaby.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på NatureBaby.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 599 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg NatureBaby.dk nu

Netbutikken Legehjulet.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Legehjulet.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 3725 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 3302 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Legehjulet.dk 1163 fans. Samlet set der lige nu 50 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Legehjulet.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover er der hos Legehjulet.dk prisgaranti på alle produkter, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 90 dage.

Hos Legehjulet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 28 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 995 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste produkter fra de bedste online butikker. Produktlisterne viser produkter til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er pige eller dreng, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.