Kontorskabe

Kategorier:

Kontorskab i stål lysgrå 1000x435x1990mm

3.811,25 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Netbutikken Inventarland.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 6500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 727 kunder, hvoraf 575 har givet den højeste karakter. På Facebook har Inventarland.dk 4301 fans på nuværende tidspunkt.

Som på de fleste andre webshops kan du på Inventarland.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Inventarland.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 149 kr. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der gratis levering.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

Engsig.dk har en score på 8,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 15 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 13 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 509 fans. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har accepteret Engsig.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Engsig.dk, og du betaler blot 58 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 937 kr., så får du fragten gratis.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Engsig.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de bedste online webshops. Artiklerne præsenterer varer til juniorer, og samtidig også til voksne. Uanset om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter du kan købe på udsalg og ofte med gratis levering.