Kradsebræt

Kategorier:

Skråt kradsebræt med legetøj

239,00 kr.

Mimi bølgeformet kradsebræt

99,95 kr.

Kradsebræt med plys til væg

99,95 kr.

Kradsebræt med mus

99,95 kr.

Kradsebræt formet som kat i plys og kradserulle

189,00 kr.

Katteformet kradsemåtte

194,95 kr.

Katteformet kradsebræt med sisal

99,95 kr.

Katte Klatre element til væggen

139,00 kr.

Hjørnekradsetræ, 50 cm, brun

139,00 kr.

Hjørnekradsetræ, 50 cm, beige

139,00 kr.

Hjørnekradsetræ, 50 cm

134,95 kr.

Hjørnekradsebræt med legetøj, 60 cm, creme

239,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 150 varer.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 705 tidligere kunder har lavet, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3483 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 114 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Det er på Gilpa.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Gilpa.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 37 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 1500 produkter.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1537 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1304 af dem har givet topkarakter. Dogshop.dks Facebook-side har i øjeblikket 752 fans. 27 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Dogshop.dk når der er gået 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 35 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4500 varer.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 275 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 240 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste varer fra de mest populære online forhandlere. Vores guides præsenterer dig for tilbud til børn, samt til kvinder og mænd. Hvad end du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter der kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.

Varerne der fremvises i den her samling er udvalgt af vores produktrobot. Den har ledt ekstremt mange varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig mest muligt til kradsetræ, og som den derfor forestiller sig er mest interessante for dig. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den samtidig medtaget søgninger, som den estimerer at andre folk formentlig skriver i sammenhæng med det, fx kradsebræt pap og kradsetræ bauhaus. Det har den brugt som information til, at kunne vise de mest relevante produkter.

Vores data viser også at folk leder efter kradsebræt hjørne eller kradsetræ bilka, samt kradsetræ kat. Den her viden har robot-søgeren også benyttet til, at finde vej igennem de flere millioner af varer. Derudover viser vores data, at søgeordene kradsetræ jem og fix og kradsetræ til væg ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robotten nøjagtig som søgeordene kradsetræ gulv til loft og kradsetræ dba. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de præsenterede varer, og at minimum ét af dem kan bruges.