Kradsetræer til Små Og Store Katte

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 705 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 641 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 3483 personer som er fans af deres side. 114 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Gilpa.dk er certificeret af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Gilpa.dk, og det koster kun 37 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Gilpa.dk nu

Netbutikken Dogshop.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1500 varer.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1537 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 1304 personer har givet toprating. På Facebook har Dogshop.dk 752 fans på nuværende tidspunkt. 27 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dogshop.dk, og det koster 35 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 275 tidligere kunder, hvoraf 240 har givet den højeste karakter. MyPets.dks Facebook-side har i øjeblikket 5205 fans.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg MyPets.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores artikler indeholder varer til piger og drenge, og samtidig også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis fragt.