Kube Hylder

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 7169 kunder, hvor det er yderst imponerende at 5884 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 17 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 2,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Texas.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 7500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2500 varer.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 5148 kundeanmeldelser, hvoraf hele 4294 personer har givet topkarakter. I skrivende stund er der 4033 mennesker som er fans af MoreLand.dks Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du slipper for at finde pungen frem. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoreLand.dk, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2434 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1970 af dem har givet topkarakter. HaveMoebelland.dk har 3 fans på deres Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. HaveMoebelland.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

HaveMoebelland.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 50 kr. Og for varer der er dyrere end 6000 kr., så får du leveringen helt gratis.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste varer fra de mest populære online forhandlere. Produktoversigterne præsenterer tilbud til børn, og samtidig også til voksne. Om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter du kan købe på udsalg og gerne med fri fragt i Danmark.