Kvælerhalsbånd

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Internetbutikken Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Gilpa.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 705 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 641 5-stjernede anmeldelser. Gilpa.dk har i skrivende stund 3483 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 114 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Gilpa.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 37 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 1500 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, hvoraf hele 1304 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 752 fans. Ud af disse er der 27 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Dogshop.dk er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Dogshop.dk, og det koster 35 kr. at få varerne tilsendt. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 275 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 240 5-stjernede anmeldelser. MyPets.dk har 5205 fans på deres Facebook-side.

Det er på MyPets.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

MyPets.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg MyPets.dk nu

Vi informerer om de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Produktlisterne fremviser tilbud til babyer og børn, og ligeledes også til kvinder og mænd. Om du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter som kan købes på tilbud og helst med fri fragt.