Lacrosse Bolde

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Webshoppen Apuls.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Apuls.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 303 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste). Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. I alt 81 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Apuls.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Du modtager dine varer fra Apuls.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

På Trustpilot har Bodylab.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 25412 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 106486 mennesker som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. 2139 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Bodylab.dk, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 6901 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 6032 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har BilligSport24.dk 5082 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 15 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

BilligSport24.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Vores produktoversigter fremviser tilbud til drenge og piger, og samtidig også til damer og herrer. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter der kan købes til lave priser og helst med fri fragt.