Lærketræsolier

Kategorier:

Skovgaard & Frydensberg Lærketræsolie 5 Liter

569,00 kr.

Skovgaard & Frydensberg Lærketræsolie 20 Liter

1.699,00 kr.

Skovgaard & Frydensberg Lærketræsolie 2,5 Liter

319,00 kr.

Skovgaard & Frydensberg Lærketræsolie 10 Liter

999,00 kr.

Skovgaard & Frydensberg Lærketræsolie 1 Liter

149,00 kr.

Skovgaard & Frydensberg Lærketræsolie

319,00 kr.

Junckers Lærketræsolie Natur/Pine

499,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Webshoppen Malgodt.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1500 produkter.

Malgodt.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1996 kunder, hvor det er yderst imponerende at 1895 af disse har givet dem topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 2607 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 84 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. E-mærket har godkendt Malgodt.dk, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Du modtager din ordre fra Malgodt.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 3500 varer i deres produktsortiment.

DecoFarver.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2470 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 2315 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 3420 mennesker som er fans af DecoFarver.dks Facebook-side. Her er der 57 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover tilbyder DecoFarver.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 120 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra DecoFarver.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg DecoFarver.dk nu

Webshoppen BNFarver.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem er der flere end 3500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har BNFarver.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 39 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 36 af dem har givet topkarakter. BNFarver.dk har 490 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 52 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Det er på BNFarver.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 59 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi præsenterer de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Vores produktlister fremviser tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt.