Læsejl

Kategorier:

Læsejl lukket sort/antracitgrå 400x160cm

799,00 kr.

Smart Air 100 (18V)

599,00 kr.

Løvblæser

399,00 kr.

LBZ5800 (58V Lithium)

999,00 kr.

GBV260 løvsuger/blæser

1.499,00 kr.

Blæsepistol

79,00 kr.

BCU33M 8-i-1

3.245,00 kr.

58V / 4.0Ah batteri

1.499,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Texas.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 7169 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 5884 5-stjernede anmeldelser. Texas.dk har i skrivende stund 459 fans på deres Facebook-side. 17 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har accepteret Texas.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Texas.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 5148 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 4294 af disse har givet dem topkarakter. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Det er på MoreLand.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. MoreLand.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoreLand.dk efter kun 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Internetbutikken HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2434 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1970 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 50 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores artikler præsenterer dig for tilbud til piger og drenge, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter som kan købes på udsalg og ofte med gratis levering.