Lagerreoler

Kategorier:

Papirklemmer m/magnet 50mm bred 5stk/pak

114,38 kr.

Magnetbånd 25mmx30m hvid mat 0,6mm almindelig

310,00 kr.

Magnetbånd 20mmx30m brun 1,5mm almindelig

506,25 kr.

Hyldeforkant m/magnet blå 150x67mm

372,50 kr.

Hyldeforkant m/magnet blå 100x38mm

283,75 kr.

Hyldeforkant m/magnet A5 tværformat

467,50 kr.

Hyldeforkant m/magnet A4 tværformat

581,25 kr.

Hyldeforkant m/magnet A4 højformat

581,25 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 6500 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 727 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 575 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 4301 personer som er fans af deres side.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Hos Inventarland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-5 hverdage, og du betaler blot 149 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 15 tidligere kunder, hvoraf hele 13 personer har givet topkarakter. På Facebook har Engsig.dk 509 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 5 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Engsig.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Engsig.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og leveringen betaler du kun 58 kr. for. Og for varer der er dyrere end 937 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Engsig.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Produktoversigterne indeholder tilbud til juniorer, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer der kan købes på tilbud og gerne med fri fragt i Danmark.

Varerne der er vist i den her samling er genereret af vores shopping-robot. Den har ledt ekstremt mange produkter igennem for at kunne fremvise dem der relaterer sig mest til lagerreoler, og som den derfor kan regne sig frem til er mest relevante for dig. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den i øvrigt indregnet søgeudtryk, som den ser at andre mennesker sandsynligvis benytter i sammenhæng med det, fx lagerreoler brugt og lagerreoler silvan. Det har den brugt som inspiration til, at liste de tættest beslægtede varer.

Det ses også at folk er på udkig efter lagerreoler ikea og lagerreoler industri, eller pallereoler brugte. Den data har robot-søgeren også brugt for, at finde vej igennem de flere millioner af tilbud. Desuden kan det ses i data, at søgningerne lagerreoler stål og lagerreoler jem og fix er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet indregnet af robotten på samme måde som søgningerne lagerreoler harald nyborg og lagerreoler bauhaus. Vi håber at du er tilfreds med de viste produkter, og at minimum ét af dem faldt i din smag.