Lampeophæng

Kategorier:

Titania E27 Lampeophæng - Luceplan

303,50 kr.

Titania E27 Lampeophæng - Luceplan

303,50 kr.

Lampeophæng med aflastning Hvid

79,00 kr.

Lampeophæng Lukket Sort

39,00 kr.

Lampeophæng Lukket Hvid

39,00 kr.

Hang Around Sølv - Norlee

170,00 kr.

Hang Around Sort - Norlee

170,00 kr.

Hang Around Sort - Norlee

170,00 kr.

Hang Around Hvid - Norlee

170,00 kr.

Lampeophæng Sort t/Vita Skærme - VITA

79,00 kr.

Lampeophæng Hvid t/Vita Skærme - VITA

79,00 kr.

Eos M Lys Grå Så længe lager haves- løs skærm - VITA

899,00 kr.

Eos M Lys Brun - løs skærm Så længe lager haves - VITA

899,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er beregnet ud fra i alt 18 anmeldelser, og dette er takket være hele 15 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Luxlight.dk 1864 fans. 5 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har accepteret Luxlight.dk på deres medlemsliste, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover har Luxlight.dk prisgaranti på alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Efter 1-4 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Luxlight.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 40 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Webshoppen Lampemesteren.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1574 tidligere kunder har lavet, hvoraf 1352 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Lampemesteren.dk 38692 fans. I alt 80 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Hos Lampemesteren.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 6000 varer hos dem.

På Trustpilot har AndLight.dk en score på 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 840 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 720 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 11650 personer som er fans af deres side. I alt har 24 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 3,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. AndLight.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover er der hos AndLight.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Webshoppen Lamper.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Lamper.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 67 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 48 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Lamper.dk 369 fans på nuværende tidspunkt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Lamper.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover har Lamper.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Lamper.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 45 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 200 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores artikler præsenterer tilbud til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og helst med fri fragt i Danmark.

Produkterne der er vist på denne side er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem for at finde frem til dem der bedst relaterer sig til lampeophæng, og som den derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den derudover inddraget søgeord, som den kan se at andre ofte skriver i forbindelse med det, fx lampeophæng silvan og lampeophæng jem og fix. Den kan den benytte som information til, at kunne vise de mest relevante produkter.

Vores data viser også at andre folk er på udkig efter lampeophæng sort og lampeophæng skinne, eller lampeophæng hvid. Den her viden har robot-søgeren også brugt til, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. I øvrigt kan det i data ses, at søgeordene lampeophæng bauhaus og lampeophæng ikea ligeledes er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robot-søgeren ligesom søgningerne lampeophæng svanehals og lampeophæng messing. Vi håber virkelig at du er tilfreds med de viste produkter, og at ét eller flere af dem vækkede din interesse.