Lansky Slibesæt

Kategorier:

Linå - Slibeolie 100 ml

49,00 kr.

Lansky - Ultra Fin Slibesten til Bølgeskær K1000

175,00 kr.

Lansky - Ultra Fin Slibesten K2000

299,00 kr.

Lansky - Slibesæt med 5 sten

529,00 kr.

Lansky - Slibesæt med 4 sten

429,00 kr.

Lansky - Slibesæt med 3 sten

349,00 kr.

Lansky - Quick Fix

99,00 kr.

Lansky - Quick Edge Knivsliber

45,00 kr.

Lansky - Mini Crock Stick

79,00 kr.

Lansky - Medium Slibesten K280

129,00 kr.

Lansky - Lædersliber

189,00 kr.

Lansky - Grov Slibesten K120

129,00 kr.

Lansky - Fin Slibesten til Bølgeskær K600

175,00 kr.

Lansky - Fin Slibesten K600

149,00 kr.

Lansky - Ekstra Grov Slibesten K70

129,00 kr.

Lansky - Diamantbelagt Medium Slibesten k280

289,00 kr.

Lansky - Diamantbelagt Grov Slibesten k120

289,00 kr.

Lansky - Diamantbelagt Fin Slibesten k600

289,00 kr.

Lansky - Diamant slibesæt med 3 sten

899,00 kr.

Lansky - Bordholder til slibesæt

139,00 kr.

Lansky - Bordholder Super "C" Clamp til slibesæt

249,00 kr.

Lansky - Blademedic

199,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Webshoppen Friluftsland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 10000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 2053 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1716 personer har givet topkarakter. Friluftsland.dks Facebook-side har i øjeblikket 59555 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Friluftsland.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Hos Friluftsland.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 55 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Friluftsland.dk nu

Internetbutikken GrejFreak.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 15000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6290 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 5657 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 45588 personer som er fans af deres side. I alt har 475 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,4 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. GrejFreak.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover har GrejFreak.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

GrejFreak.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

På Trustpilot har 55Nord.dk en score på hele 9,5 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 287 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 189 har givet den højeste karakter. På Facebook har 55Nord.dk i skrivende stund 7052 fans på deres side.

Du har på 55Nord.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 599 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 6000 varer.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 109 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 89 af disse har givet dem topkarakter. OutdoorPro.dks Facebook-side har i øjeblikket 2529 fans. Her er der 46 personer som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Du har på OutdoorPro.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover har OutdoorPro.dk prisgaranti på alle deres varer, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på OutdoorPro.dk leveret inden for 2-3 hverdage, og det koster 30 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 749 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi videreformidler de bedste og billigste produkter fra de mest populære online forhandlere. Vores produktlister fremviser produkter til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.

Produkterne der præsenteres i den her oversigt er genereret af vores webshop-robot. Den har ledt et utal af varer igennem for at finde de af dem der relaterer sig bedst til lansky slibesæt, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Udover din søgetekst har den ligeledes inddraget søgeord, som den ser at andre folk typisk benytter i forbindelse med det, fx lansky slibesæt 5 sten eller lansky slibesæt diamant. Det benytter den som information til, at fremvise de mest aktuelle varer.

Det ses også at andre eksempelvis leder efter lansky slibesæt 3 sten og lansky slibesæt anmeldelse, og lansky slibesæt 5 sten prof slibesæt fra lansky. Den data har robot-søgeren ligeledes benyttet til, at finde vej igennem de flere millioner af tilbud. I øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene lansky slibesæt tilbud og lansky slibesæt youtube er meget anvendte, og derfor er de også blevet medregnet af robotten ligesom søgeordene lansky slibesæt 5 sten prof og lansky slibesæt med 5 sten. Vores håb er at du er tilfreds med de listede produkter, og at ét eller flere af dem kan bruges.