Lappegrej

Kategorier:

Vittoria - Pitstop Super Magnum MTB - 100ml

89,00 kr.

Vittoria - Pitstop Road - 75ml

75,00 kr.

Vittoria - Pitstop Magnum MTB - 75ml

75,00 kr.

Tubolito Flix Kit - Lapper til TPU slanger - 5 stk.

30,00 kr.

Tip Top skruetrækker - Keglenøgle til autoventil

39,00 kr.

Schwalbe dækmontagevæske Easy Fit - 50 ml

39,00 kr.

Ryder Slug Plug Slugs - Lappestrips - 5 x 1,5mm og 5 x 3,5mm

29,00 kr.

Ryder Slug Plug kit - Lappegrej til tubeless dæk - Værktøj inkl. 10 lappestrips

79,00 kr.

Rema Tip Top - Reparationskit til tubeless

69,00 kr.

Mavic Tyre Sealant - Lappevæske - 120 ml

69,00 kr.

Lim til lapper tube med 10 gram.

19,00 kr.

Lappevæske Doc Blue 500 ml

119,00 kr.

Lapper Park Tool TB-2 til inderside af dæk

35,00 kr.

Lapper Park Tool selvklæbende 6 stk

25,00 kr.

Lapper i løs vægt 100 stk. 25mm i diameter

199,00 kr.

Lapper i løs vægt 100 stk. 16mm i diameter

199,00 kr.

Lapper BBB LeakFix uden lim 6 stk

24,00 kr.

Lappegrej racer

20,00 kr.

Lappegrej - sæt med 9 dele

25,00 kr.

Lap let væske Schwalbe 60 ml.

68,00 kr.

Atredo - Lappevæske - 1 ltr

179,00 kr.

Atredo - Lapper i løs vægt 200 stk. - 15mm i diameter

99,00 kr.

Atredo - Lapper i løs vægt 100 stk. - 25mm i diameter

89,00 kr.

Atredo - Lapper - sæt - uden lim - 6 stk

12,00 kr.

X-Sauce Tubeless Repair Kit

129,00 kr.

TIP-TOP Reparationsæske med lappegrej + dækjern

59,00 kr.

TIP-TOP Reparationsæske med lappegrej

49,00 kr.

Lezyne Lever Kit (Dækjern + Lapper)

39,00 kr.

Giant Tire Patch Kit - Tubeless til racercykel

179,00 kr.

Blackburn Tubeless Dæk repair lappe kit

149,00 kr.

Blackburn Local Plus Overrør

199,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 24460 kunder, hvoraf imponerende 22028 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Cykelpartner.dk 41558 fans på nuværende tidspunkt. I alt 396 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Cykelpartner.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og når du bestiller for mere end 299 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Webshoppen Cykler.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er regnet ud fra 2505 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykler.dk i skrivende stund 2863 fans på deres side. 49 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du har på Cykler.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Cykler.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag flere end 2000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 8,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 175 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 114 personer har givet toprating. På Facebook har Pedalatleten.dk i skrivende stund 392 fans på deres side. I alt har 12 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Pedalatleten.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Pedalatleten.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager din ordre fra Pedalatleten.dk efter blot 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 49 kr. Hvis din ordretotal overstiger 799 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1174 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 14379 personer som er fans af deres side. 100 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,1 ud af 5.

Du har på Cykelexperten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelexperten.dk efter kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 999 kr. i alt, så er der fri fragt.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online butikker. Produktlisterne fremviser tilbud til drenge og piger, men også til herrer og damer. Om du er mand eller kvinde, så assisterer vi dig i at finde de gode produkter du kan købe på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.

Produkterne der er vist på denne side er automatisk udvalgt af vores interne produktrobot. Den har ledt en stor mængde varer igennem for at finde de af dem der mest muligt relaterer sig til lappegrej, og som robotten derfor vurderer er mest relevante for dig. Foruden din søgetekst har den desuden inddraget søgefraser, som den ser at andre mennesker sandsynligvis bruger i sammenhæng med det, fx lappegrej til bil eller lappegrej til gummibåd. Det har den benyttet som ekstra information til, at kunne vise de mest relevante produkter.

Vi ser også at folk søger efter eksempelvis lappegrej til telt eller lappegrej til luftmadras, eller lappegrej thansen. Den her viden har robotten ligeledes benyttet for, at søge sig igennem de ekstremt mange tilbud. I øvrigt kan det i data ses, at søgeordene lappegrej føtex og lappegrej netto er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren på samme måde som søgeudtrykkene lappegrej til tubeless og lappegrej til fortelt. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de listede varer, og at mindst ét af dem kan bruges.