Lavendel Plante

Kategorier:

Sommerfuglelavendel - Lavandula stoechas

41,19 kr.

Sommerfuglelavendel - Lavandula stoechas

69,95 kr.

Småblomstrende - Clematis macropetala

87,44 kr.

Lavendel Munstead - Lavandula angustifolia Munstead

87,44 kr.

Lavendel Munstead - Lavandula angustifolia Munstead

31,95 kr.

Lavendel Munstead - Lavandula angustifolia Munstead

32,44 kr.

Lavendel Munstead - Lavandula angustifolia Munstead

36,19 kr.

Lavendel Munstead - Lavandula angustifolia Munstead

36,19 kr.

Snepryd. Chionodoxa forbesii.

1,00 kr.

Lavendel Hidcote Blue. Barrodsplante.

9,98 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Webshoppen Plantetorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Plantetorvet.dk en score på 8,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6440 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 4860 5-stjernede anmeldelser. Plantetorvet.dk har 17187 fans på deres Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Plantetorvet.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2000 varer.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2413 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2189 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Blomsterverden.dk 2866 fans på nuværende tidspunkt. 21 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Blomsterverden.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Blomsterverden.dk efter kun 2-5 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides præsenterer dig for varer til børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.

Varerne der er vist på den her side er udvalgt af vores produktrobot. Den har nemlig kigget flere millioner af produkter igennem for at finde frem til dem der læner sig mest op ad søgeordet lavendel plante, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den ligeledes medtaget søgeudtryk, som den estimerer at andre mennesker formentlig benytter i sammenhæng med det, fx lavendel planteafstand eller lavendel planter køb. Det bruger den som ekstra information til, at vise de mest relevante produkter.

Det kan også ses at andre folk eksempelvis søger efter lavendel planten afstand og lavendel plante indendørs, og lavendel plantes hvornår. Denne data har søgerobotten ligeledes taget i brug for, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. I øvrigt kan det ses i data, at søgningerne lavendel plante pris og lavendel plante pleje er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af robotten på samme måde som søgeudtrykkene lavendel plante flerårig og lavendel planten kopen. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de fremviste varer, og at nogle af dem vækkede din interesse.