Le Klint lamperskærme

Kategorier:

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 18 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 15 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 1864 fans. 5 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Luxlight.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Luxlight.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover er der hos Luxlight.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Luxlight.dk efter blot 1-4 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 40 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 9000 varer.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1574 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 1352 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Lampemesteren.dk i skrivende stund 38692 fans på deres side. 80 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Lampemesteren.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Webshoppen AndLight.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 6000 produkter.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 840 anmeldelser, hvoraf hele 720 personer har givet topkarakter. AndLight.dk har 11650 fans på deres Facebook-side. 24 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 3,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. AndLight.dk er en del af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos AndLight.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Hos AndLight.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 67 tidligere kunder, og dette er takket være hele 48 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Lamper.dk 369 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Lamper.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Lamper.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 45 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 200 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores produktlister præsenterer tilbud til babyer og børn, samt til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter som kan købes på udsalg og helst med gratis fragt.