Leatherman Multitools

Kategorier:

Leatherman - Tweezer Pincet til Squirt eller Style

12,50 kr.

Leatherman - Tread Multitool Armbånd

1.699,00 kr.

Leatherman - Nylon Etui m. Sidelomme (Medium)

159,00 kr.

Leatherman - Nylon Etui m. Sidelomme (Large)

159,00 kr.

Leatherman - Nylon Etui m. Sidelomme

159,00 kr.

Leatherman - Crunch Multitool

1.099,00 kr.

Leatherman - 2x2 Standard Bits

19,00 kr.

Leatherman OHT Multitool black Molle Box

999,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Netbutikken Friluftsland.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 10000 varer.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2053 anmeldelser, hvoraf imponerende 1716 personer har givet dem den højeste karakter. Friluftsland.dks Facebook-side har i øjeblikket 59555 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Friluftsland.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og den billigste leveringsform koster 55 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Friluftsland.dk nu

Netbutikken GrejFreak.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har GrejFreak.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6290 kunder, hvoraf hele 5657 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 45588 personer som er fans af deres side. 475 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,4 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover giver GrejFreak.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra GrejFreak.dk, og betaler blot 29 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 287 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 189 af dem har givet topkarakter. 55Nord.dk har i skrivende stund 7052 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. 55Nord.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra 55Nord.dk når der er gået 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 109 tidligere kunder, hvoraf hele 89 personer har givet topkarakter. OutdoorPro.dk har 2529 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 46 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på OutdoorPro.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover giver OutdoorPro.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

OutdoorPro.dk leverer din ordre på kun 2-3 hverdage, og betaler blot 30 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 749 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister præsenterer dig for tilbud til juniorer, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter som kan købes på udsalg og ofte med fri fragt.

Varerne der vises i denne kategori er automatisk udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har nemlig kigget ekstremt mange varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der læner sig mest op ad søgeordet leatherman multitools, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Foruden din søgetekst har den også medregnet søgeudtryk, som den kan se at andre sandsynligvis benytter i sammenhæng med det, fx leatherman multi tools uk og leatherman multi tools by size. Det har den brugt som ekstra inspiration til, at kunne vise de mest relevante varer.

Data viser også at andre folk søger efter leatherman multi tools amazon eller leatherman vs gerber multi tools, samt leatherman multi tools amazon uk. Den viden har robotten ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af varer. Desuden kan det ses i data, at søgefraserne leatherman multi tools sa og new leatherman multi tools ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgefraserne best leatherman multi tools og compare leatherman multi tools. Vi håber inderligt at du er tilfreds de præsenterede produkter, og at nogle af dem fangede din interesse.