Leatherman Wave Knive

Kategorier:

Leatherman - 2x2 Standard Bits

19,00 kr.

Leatherman Wave Plus Nylon Sheath Box, STAINLESS

1.099,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Netbutikken Friluftsland.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 10000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2053 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1716 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Friluftsland.dk i skrivende stund 59555 fans på deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på Friluftsland.dk betale med kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 30 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Friluftsland.dk, og fragten koster fra 55 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Friluftsland.dk nu

GrejFreak.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

På Trustpilot har GrejFreak.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6290 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 5657 af dem har givet topkarakter. På Facebook har GrejFreak.dk i skrivende stund 45588 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 475 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,4 ud af 5.

Du har på GrejFreak.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har accepteret GrejFreak.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover tilbyder GrejFreak.dk prisgaranti, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

GrejFreak.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 287 anmeldelser, hvoraf hele 189 er 5-stjernede (det bedste). 55Nord.dk har i skrivende stund 7052 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. 55Nord.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

55Nord.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis din ordretotal overstiger 599 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig.

Besøg 55Nord.dk nu

OutdoorPro.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6000 varer.

OutdoorPro.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 109 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 89 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 2529 personer som er fans af deres side. I alt 46 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover er der hos OutdoorPro.dk prisgaranti på alle produkter, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 2-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra OutdoorPro.dk, og du betaler blot 30 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 749 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores produktlister præsenterer tilbud til juniorer, men også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis levering i Danmark.

Varerne der præsenteres i denne kategori er udvalgt af vores interne produktrobot. Den har nemlig ledt en stor mængde produkter igennem for at finde dem der relaterer sig mest til leatherman wave knives and tools, og som robotten derfor vurderer er mest interessante for dig. Foruden din søgetekst har den også inddraget søgeudtryk, som den estimerer at andre typisk benytter i sammenhæng med det, fx leatherman wave knives og leatherman wave knife replacement. Det har den benyttet som ekstra information til, at vise de mest relevante produkter.

Vi kan også se at andre mennesker eksempelvis søger efter leatherman wave knife blade replacement eller leatherman wave kniv, samt leatherman wave knife steel. Den her data har robot-søgeren også brugt til, at navigere igennem de flere millioner af varer. I øvrigt viser vores data, at søgeudtrykkene leatherman wave knife hard to open og leatherman wave knife sharpener ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgningerne leatherman wave knife angle og leatherman wave knife lock. Vi håber at du er tilfreds med de præsenterede varer, og at nogle af dem vækkede din interesse.