Legekøkkener til børn

Kategorier:

KidKraft Vintage Køkken Lyserødt

1.599,00 kr.

KidKraft Vintage Køkken Hvidt

1.599,00 kr.

Kidkraft Uptown White Køkken

2.352,00 kr.

Kidkraft Uptown Pastel Køkken

2.049,00 kr.

Kidkraft Uptown Natural Køkken

2.352,00 kr.

Kidkraft Uptown Espresso Køkken

2.099,00 kr.

Kidkraft Landkøkken til børn

1.797,00 kr.

Kidkraft Chef's Cook Kogeø legekøkken m/lys og lyde i træ til børn

2.625,00 kr.

KidKraft All Time Træ Legekøkken m/tilbehør til børn

791,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

Webshoppen MamaMilla.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,5 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 126 tidligere kunder, hvoraf hele 116 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 14538 personer som er fans af MamaMilla.dks Facebook-side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 60 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MamaMilla.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg MamaMilla.dk nu

Netbutikken NatureBaby.dk er en af de største på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 8000 varer.

Netbutikken har 8,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 859 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 748 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 21728 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 147 personer som har anmeldt siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

NatureBaby.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og overstiger dit køb 599 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg NatureBaby.dk nu

Internetbutikken Legehjulet.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 3725 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 3302 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Legehjulet.dk 1163 fans. Samlet set der lige nu 50 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Legehjulet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 90 dage.

Du modtager dine varer fra Legehjulet.dk når der er gået 1-3 hverdage, og betaler blot 28 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 995 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Vores artikler viser varer til drenge og piger, samt til mænd og kvinder. Om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter som kan købes på udsalg og ofte med gratis levering.