Legetelte til børn

Kategorier:

Star Wars TIE Fighter Legetelt

349,00 kr.

Spiderman Hule Legetelt

366,00 kr.

Shimmer & Shine Legetelt

366,00 kr.

Pyjamasheltene Bil Legetelt

316,00 kr.

Paw Patrol Skye Legetelt

366,00 kr.

Paw Patrol Bus Legetelt

316,00 kr.

Paw Patrol Bil Legetelt

366,00 kr.

Minnie Mouse Legehus Legetelt

366,00 kr.

KidKraft Indianertelt Tipi Lyserød

922,00 kr.

Gurli Gris Campingvogn Legetelt

366,00 kr.

Find Dory Boldebad legetelt med 10 bolde

369,00 kr.

Disney Prinsesse UGO Telt - Hurtigste og nemmeste telt

399,00 kr.

Disney Frost UGO Telt - Hurtigste og nemmeste telt

366,00 kr.

Disney Frost Olaf legetelt

468,00 kr.

Disney Biler Lynet McQueen Legetelt

316,00 kr.

Bolde 100 stk i pose 6,50 cm

157,00 kr.

Bestway Lege Tog med 50 bolde

299,00 kr.

Bestway Lege Helikopter med 50 bolde

349,00 kr.

Aktivitets Pop-up Legetelt

418,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

MamaMilla.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 126 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 116 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 14538 mennesker som er fans af MamaMilla.dks Facebook-side. I alt har 86 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Det er på MamaMilla.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 60 dage efter dit køb.

MamaMilla.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 8000 varer.

NatureBaby.dk har en score på 8,3 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 859 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 748 5-stjernede anmeldelser. NatureBaby.dk har 21728 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 147 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 599 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

På Trustpilot har Legehjulet.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 3725 kunder, hvoraf hele 3302 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 1163 fans. 50 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt Legehjulet.dk, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover er der hos Legehjulet.dk prisgaranti på alle produkter, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 90 dage.

Legehjulet.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 28 kr. Hvis du ender med at have varer for over 995 kr. i kurven, så koster fragten 0 kr..

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Vores guides fremviser tilbud til juniorer, men også til kvinder og mænd. Om du er mand eller kvinde, så hjælper vi dig med at finde gode varer som kan købes til lave priser og helst med fri fragt.