Lego Duplo til børn

Kategorier:

Min By - Lego Duplo Education 45021

999,00 kr.

Godstog - LEGO Town 10875

949,00 kr.

Lego Duplo T-shirt - Tyler - Rød m. Bølger

64,98 kr.

Lego Duplo T-shirt - Tyler - Navy m. Bølger

77,97 kr.

Lego Duplo Bøllehat - Austin - Navy

104,97 kr.

Lego Duplo Bøllehat - Alpha - Lys Lilla

97,47 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har MamaMilla.dk en score på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 126 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 116 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 14538 personer som er fans af deres side. Her er der 86 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 60 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MamaMilla.dk, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

Internetbutikken NatureBaby.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 8000 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 8,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 859 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 748 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 21728 fans. I alt har 147 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har accepteret NatureBaby.dk på deres medlemsliste, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

NatureBaby.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis du bestiller for mere end 599 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg NatureBaby.dk nu

Netbutikken Legehjulet.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 3725 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 3302 af disse har givet dem topkarakter. Legehjulet.dk har 1163 fans på deres Facebook-side. I alt har 50 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Legehjulet.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Du modtager dine varer fra Legehjulet.dk når der er gået 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 28 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 995 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de bedste online butikker. Produktlisterne fremviser varer til børn, samt til herrer og damer. Hvad end du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde de gode varer du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.