Lego Friends til børn

Kategorier:

Stor Friends Popstar skoletaske - Lego skoletaske 131705

486,00 kr.

Stor Friends Cupcake skoletaske - Lego skoletaske 131711

562,00 kr.

Lille Friends Cupcake skoletaske - Lego skoletaske 141711

599,00 kr.

Friends Popstar freshmen skoletaske - Lego skoletaske 091705

486,00 kr.

Lego Storage Madkasse - Friends - Lavendel m. Pigerne

129,95 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 126 anmeldelser, hvoraf hele 116 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har MamaMilla.dk 14538 fans. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 4,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 60 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MamaMilla.dk efter kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og overstiger dit køb 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

Webshoppen NatureBaby.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 8000 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 859 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 748 har givet den højeste karakter. På Facebook har NatureBaby.dk 21728 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 147 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Det er på NatureBaby.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt NatureBaby.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra NatureBaby.dk når der er gået 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 599 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 1000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 3725 tidligere kunder, og dette er takket være hele 3302 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 1163 mennesker som er fans af Legehjulet.dks Facebook-side. Samlet set er der 50 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover er der hos Legehjulet.dk prisgaranti på alle produkter, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 90 dage.

Legehjulet.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster kun 28 kr. Og for varer der er dyrere end 995 kr., så er der fri fragt.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Artiklerne fremviser produkter til drenge og piger, og samtidig også til kvinder og mænd. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde de bedste varer du kan købe på udsalg og gerne med fri fragt.