Lego Technic til børn

Kategorier:

RC racerbil med larvefødder - LEGO 42065 Technic

699,00 kr.

Vores anbefalede børne-webshops

Webshoppen MamaMilla.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 126 kundeanmeldelser, hvoraf hele 116 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook kan vi se at de pt. har 14538 fans. 86 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 60 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MamaMilla.dk, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg MamaMilla.dk nu

NatureBaby.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 8000 varer hos dem.

På Trustpilot har NatureBaby.dk en score på 8,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 859 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 748 personer har givet toprating. NatureBaby.dks Facebook-side har i øjeblikket 21728 fans. Samlet set der lige nu 147 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på NatureBaby.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

NatureBaby.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg NatureBaby.dk nu

Legehjulet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 3725 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 3302 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 1163 personer som er fans af Legehjulet.dks Facebook-side. 50 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt Legehjulet.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover er der hos Legehjulet.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Hos Legehjulet.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 28 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 995 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Legehjulet.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Produktlisterne fremviser produkter til børn, men også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer du kan købe på udsalg og ofte med gratis fragt.