Letvægts Soveposer

Kategorier:

Yeti - Passion One Dunsovepose (Navy Blå, Medium)

2.899,00 kr.

Yeti - Passion One Dunsovepose (Brun, XL)

3.199,00 kr.

Yeti - Passion One Dunsovepose

2.899,00 kr.

The North Face - Lynx Sovepose (Lang)

1.299,00 kr.

The North Face - Lynx Sovepose

1.199,00 kr.

Snugpak - Sleeper Lite Sovepose (Olivengrøn)

449,00 kr.

Snugpak - Sleeper Lite Sovepose (MultiCam)

449,00 kr.

Snugpak - Sleeper Lite Sovepose

449,00 kr.

Nordisk - Oscar +10° Ultra Letvægts Fibersovepose (XL)

2.199,00 kr.

Nordisk - Oscar +10° Ultra Letvægts Fibersovepose

2.199,00 kr.

Mil-Tec - Yellowstone Comfort 200 Sovepose

349,00 kr.

Carinthia - Defence 1 TOP Sovepose (Normal længde)

899,00 kr.

Carinthia - Defence 1 TOP Sovepose (Lang)

999,00 kr.

Carinthia - Defence 1 TOP Sovepose

899,00 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Internetbutikken Friluftsland.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 10000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Friluftsland.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2053 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1716 personer har givet topkarakter. Friluftsland.dk har i skrivende stund 59555 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Friluftsland.dk efter kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 55 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Friluftsland.dk nu

Webshoppen GrejFreak.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har GrejFreak.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 6290 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 5657 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har GrejFreak.dk 45588 fans på nuværende tidspunkt. 475 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,4 ud af 5.

Det er på GrejFreak.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos GrejFreak.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra GrejFreak.dk, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg GrejFreak.dk nu

Webshoppen 55Nord.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

55Nord.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 287 kundeanmeldelser, hvoraf 189 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 7052 fans.

Det er på 55Nord.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. 55Nord.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

55Nord.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 599 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg 55Nord.dk nu

Webshoppen OutdoorPro.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på hele 8,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 109 anmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 89 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har OutdoorPro.dk 2529 fans. Her er der 46 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Du har på OutdoorPro.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher OutdoorPro.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

OutdoorPro.dk tilbyder levering på kun 2-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 30 kr. Og når du bestiller for mere end 749 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi publicerer de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Vores artikler præsenterer varer til piger og drenge, og samtidig også til damer og herrer. Om du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde de gode produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis levering.