Liggestole

Kategorier:

Vera Solvogn

1.499,00 kr.

Solseng - sort/sand

399,95 kr.

Solseng - Sort

399,95 kr.

Siesta Sort Solseng

2.999,00 kr.

Siesta Grå Solseng

2.699,00 kr.

Siesta Dusty solseng

2.999,00 kr.

Rørvig Solvogn

2.499,00 kr.

Rosa Solvogn

1.499,00 kr.

Relax stol - Sort/sand

399,95 kr.

Relax stol - Sort

399,95 kr.

Liggestol - Sort

599,00 kr.

Liggestol - Hvid

599,00 kr.

Dusty Liggestol - Venstrevendt

4.999,00 kr.

Dusty Liggestol - Højrevendt

4.999,00 kr.

Benjamin Solvogn

999,00 kr.

Anne Solvogn - Sort

999,00 kr.

Anne Solvogn - Dusty

1.499,00 kr.

Adirondack stol - Grå

1.999,00 kr.

1. Enø Solseng - Inkl. hynde

2.999,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 7169 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 5884 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 459 personer som er fans af Texas.dks Facebook-side. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 2,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Texas.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Texas.dk efter kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Netbutikken MoreLand.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 5148 kundeanmeldelser, hvoraf hele 4294 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 4033 personer som er fans af deres side.

Du har på MoreLand.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. MoreLand.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra MoreLand.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og deres varesortiment består i dag af flere end 1000 produkter.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2434 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1970 af disse har givet dem topkarakter. HaveMoebelland.dk har 3 fans på deres Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. HaveMoebelland.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 2-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra HaveMoebelland.dk, og betaler blot 50 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 6000 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Vores guides fremviser varer til børn, samt til kvinder og mænd. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde de bedste varer du kan købe til lave priser og helst med gratis fragt.

Produkterne der vises i denne kategori er udvalgt automatisk af vores robot. Den har ledt ekstremt mange varer igennem for at finde frem til dem der relaterer sig mest muligt til liggestole, og som den derfor kan regne sig frem til er mest interessante for dig. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den derudover indregnet søgeord, som den kan se at andre folk sandsynligvis bruger i forbindelse med det, fx liggestole ikea og liggestolestof. Det har den brugt som ekstra information til, at fremvise de mest relevante varer.

Vi kan også se at andre folk er på udkig efter liggestole jysk og liggestole til haven, og liggestolen. Den her viden har robot-søgeren ligeledes taget i brug for, at finde vej igennem de ekstremt mange tilbud. Derudover kan det ses i data, at søgeordene liggestole tilbud og liggestole bilka er meget anvendte, og derfor er de også blevet medregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeordene liggestole i træ og liggestole jem og fix. Vores håb er at vi ikke skuffede dig med de præsenterede varer, og at bare et enkelt af dem kunne bruges.