Liljekonval

Kategorier:

Liljekonvalbusk - Clethra alnifolia

1.748,75 kr.

Liljekonvalbusk - Clethra alnifolia

936,25 kr.

Liljekonvalbusk - Clethra alnifolia

32,95 kr.

Liljekonvalbusk - Clethra alnifolia

1.123,75 kr.

Liljekonval Rosea - Convalaria majalis Rosea

81,19 kr.

Liljekonval Rosea (nr. 227) - Convallaria majalis rosea

29,95 kr.

Liljekonval Bordeaux - Convalaria majalis Bordeaux

62,44 kr.

Liljekonval - Convalaria majalis

33,95 kr.

Liljekonval (nr. 164) - Convallaria majalis

49,95 kr.

Liljekonval, hvid

5,25 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Webshoppen Plantetorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 15000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6440 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 4860 har givet den højeste karakter. På Facebook har Plantetorvet.dk 17187 fans på nuværende tidspunkt.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Plantetorvet.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Webshoppen Blomsterverden.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 2000 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på hele 9,7 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2413 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 2189 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 2866 fans. Samlet set er der 21 personer som har anmeldt siden, og her ligger den samlede score på 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Blomsterverden.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Blomsterverden.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi fremviser de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores guides indeholder tilbud til børn, men også til kvinder og mænd. Om du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde gode varer som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der er præsenteret på den her oversigt er automatisk udvalgt af vores shopping-robot. Den har nemlig kigget en stor mængde varer igennem for at finde frem til dem der relaterer sig mest muligt til liljekonval, og som den derfor vurderer matcher din søgning bedst. Udover din søgetekst har den derudover medtaget søgeudtryk, som andre folk normalt skriver i forbindelse med det, fx liljekonvaller og liljekonval stel. Det bruger den som ekstra information til, at fremvise de mest relaterede produkter.

Vores data viser også at mennesker eksempelvis søger efter liljekonval giftig eller liljekonvalbusk, samt liljekonval køb. Den her data har robot-søgeren ligeledes brugt for, at navigere igennem de flere millioner af produkter. Derudover kan det i data ses, at søgefraserne liljekonval vojens og liljekonval forgiftning er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af robot-søgeren ligesom søgningerne liljekonval tegning og liljekonval ramsløg. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de fremviste produkter, og at minimum ét af dem kan bruges.