Lille Bordlamper

Kategorier:

Battery Bordlampe Blomme - Kartell

1.340,00 kr.

Battery Bordlampe Blå - Kartell

1.340,00 kr.

Battery Bordlampe Grøn - Kartell

1.340,00 kr.

Battery Bordlampe Krystal - Kartell

1.340,00 kr.

Battery Bordlampe Rav - Kartell

1.340,00 kr.

Battery Bordlampe Røg - Kartell

1.340,00 kr.

Binic Bordlampe Antracit - Foscarini

1.155,00 kr.

Binic Bordlampe Aqua - Foscarini

1.155,00 kr.

Binic Bordlampe Blå - Foscarini

1.155,00 kr.

Binic Bordlampe Gul - Foscarini

1.155,00 kr.

Binic Bordlampe Rosa - Foscarini

1.155,00 kr.

Bordlampe lille - nordal - "dome"

449,00 kr.

Bordlampe, guld, marmor Bloomingville

1.039,95 kr.

Costes Bordlampe - Hvid

695,00 kr.

Costes Bordlampe - Sort

695,00 kr.

Design By Us Blindspot Bordlampe Brun Marmor

1.390,00 kr.

Design By Us Blindspot Bordlampe Sort Marmor

1.390,00 kr.

Esben Klint Lille Bordlampe i Lyngby Porcelæn - Rosendahl

2.499,00 kr.

Halo Design ColorsThe Flame Music

399,00 kr.

LED Sound Jar Black - Halo Design

499,00 kr.

LED Sound Jar Gold - Halo Design

499,00 kr.

LED Sound Jar Silver - Halo Design

499,00 kr.

Nina Small Bordlampe - Hvid

495,00 kr.

Reflect Bordlampe Grå - Verpan

3.495,00 kr.

Reflect Bordlampe Mat Rød - Verpan

3.495,00 kr.

Sphere Bordlampe Mat Hvid - Frandsen

1.699,00 kr.

Superliving Bordlampe, Dynamo 345, Soft Rose

500,00 kr.

Superliving Bordlampe, Dynamo, Grey

450,00 kr.

Superliving Bordlampe, Mat Dynamo 345, Almost Black

500,00 kr.

Superliving Bordlampe, Mat Dynamo 345, Smoke Blue

500,00 kr.

Superliving Bordlampe, Mat Dynamo 345, Whisper White

500,00 kr.

Venice Bordlampe Hvid - Frandsen

559,00 kr.

Venice Bordlampe Sort - Frandsen

559,00 kr.

Vita EOS micro grå fjerlampe

314,30 kr.

Vita EOS micro white fjerlampe

359,20 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 18 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 15 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Luxlight.dk i skrivende stund 1864 fans på deres side. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Luxlight.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Luxlight.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Hos Luxlight.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-4 hverdage, og betaler blot 40 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er mere end 9000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1574 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 1352 af disse har givet dem topkarakter. Lampemesteren.dk har 38692 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 80 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Lampemesteren.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 100 dage.

Lampemesteren.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 6000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har AndLight.dk en score på 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 840 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 720 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 11650 mennesker som er fans af AndLight.dks Facebook-side. I alt har 24 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 3,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på AndLight.dk betale med kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher AndLight.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på AndLight.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 67 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 48 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Lamper.dk i skrivende stund 369 fans på deres side.

Du har på Lamper.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Lamper.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Lamper.dk, og du betaler blot 45 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 200 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Lamper.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste varer fra de bedste online webshops. Vores artikler præsenterer dig for produkter til børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer der kan købes til lave priser og helst med gratis levering.