Live Hundefoder

Kategorier:

Siccaro FlexDog Mat, oliven, 90 x 110 cm

1.169,00 kr.

Siccaro FlexDog Mat, oliven, 70 x 110 cm

999,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Netbutikken Gilpa.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 150 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 705 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 641 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Gilpa.dk 3483 fans. 114 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Gilpa.dk efter kun 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 37 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 1500 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1537 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 1304 personer har givet toprating. Dogshop.dk har 752 fans på deres Facebook-side. Her er der 27 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos Dogshop.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 35 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 4500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 275 tidligere kunder, og dette er takket være hele 240 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har MyPets.dk i skrivende stund 5205 fans på deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på MyPets.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Du modtager din ordre fra MyPets.dk efter blot 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Artiklerne præsenterer dig for tilbud til juniorer, men også til kvinder og mænd. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og ofte med gratis fragt.