Løbebælter

Kategorier:

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 303 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 296 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 81 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover tilbyder Apuls.dk prisgaranti, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 28136 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 25412 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 106486 personer som er fans af Bodylab.dks Facebook-side. 2139 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bodylab.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

BilligSport24.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvor det skal bemærkes at hele 6032 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har BilligSport24.dk 5082 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. BilligSport24.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på BilligSport24.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores produktlister indeholder tilbud til drenge og piger, men også til kvinder og mænd. Uanset om du er kvinde eller mand, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode varer som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.