Løbeshorts

Kategorier:

Nike Flex Stride 7" Løbeshorts Herre

299,00 kr.

Nike Flex Stride 7" 2 i 1 Løbeshorts Herre

339,00 kr.

Newline Imotion 2-lags Shorts, dame

99,00 kr.

Newline Imotion 2-lags Shorts, dame

99,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 303 tidligere kunder har lavet, hvor det absolut er værd at bemærke at 296 af dem har givet topkarakter. Apuls.dk har i skrivende stund 3245 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Du har på Apuls.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Apuls.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover prismatcher Apuls.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Apuls.dk, og fragten koster fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du foretrækker det.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 150 varer i deres produktsortiment.

Bodylab.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er regnet ud fra 28136 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf 25412 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Bodylab.dk 106486 fans. Her er der 2139 personer som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 2500 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 6901 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 6032 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 5082 personer som er fans af deres side. 15 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Hos BilligSport24.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister præsenterer varer til drenge og piger, men også til voksne. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så assisterer vi dig i at finde gode produkter du kan købe til lave priser og helst med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der er præsenteret i den her kategori er udvalgt automatisk af vores webshop-robot. Den har kigget et utal af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig bedst til løbeshorts, og som den derfor forestiller sig matcher din søgeintention bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den ligeledes inddraget søgeudtryk, som andre mennesker normalt skriver i forbindelse med det, fx løbeshorts dame eller løbeshorts kvinder. Det bruger den som information til, at vise de tættest beslægtede produkter.

Vi ser også at folk søger efter eksempelvis løbeshorts mænd eller løbeshorts med lommer, samt løbeshorts 2 i 1. Denne viden har robot-søgeren ligeledes benyttet til, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. For øvrigt viser data, at søgefraserne løbeshorts med indershorts og løbeshorts til mænd er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af søgerobotten nøjagtig som søgeordene løbeshorts dame tilbud og løbeshorts med lynlås lommer. Vi håber at du ikke blev skuffet over de viste varer, og at minimum ét af dem kan bruges.